Till fartygens ankomst

dagar h m

Tiotusentals åskådare följde med Segelparaden i The Tall Ships Races Helsinki 2013

Mycket publik hade samlats för att följa med fartygens avfärd, Segelparaden, till Sandvikens, Busholmens och Ärtholmens stränder, men också till Sveaborg, Brunnsparkens stränder och öarna utanför Helsingfors.

Vi talade med kaptenerna om – ja, vädret

Vädret var det populäraste diskussionsämnet när jag på torsdagen intervjuade kaptenerna och besättningarna på olika fartyg. Kaptenernas åsikter om The Tall Ships Races tävlingsmässiga betydelse var också intressanta att höra.

Kampanj för Ett Rent Östersjön

Donera 50 € för Östersjöns bästa och få ditt namn eller din väns namn förevigat i konstverket Horisonten på Busholmen i Helsingfors. Konstverket består av blänkar, stålplattor med ingraverade namn.

Ohoy! The Tall Ships Races Shop -nätbutik är nu öppen!

I www.tallshipsracesshop.fi hittar du The Tall Ships Races Helsinki 2013 -kläder, tillbehör och PR-produkter. Välkommen till att shoppa!

Marinen hade en betydande roll vid The Tall Ships Races Helsinki 2013

Efter att Helsingfors stad för knappt fyra år sedan fick bekräftelse om att staden skulle stå värd för The Tall Ships Races lämnade stadsdirektören en stödbegäran till marinen.Finlands marin hade a

21.7.2013

Tiotusentals åskådare följde med Segelparaden i The Tall Ships Races Helsinki 2013

Mycket publik hade samlats för att följa med fartygens avfärd, Segelparaden, till Sandvikens, Busholmens och Ärtholmens stränder, men också till Sveaborg, Brunnsparkens stränder och öarna utanför H

20.7.2013

Vi talade med kaptenerna om – ja, vädret

Vädret var det populäraste diskussionsämnet när jag på torsdagen intervjuade kaptenerna och besättningarna på olika fartyg.

19.7.2013

Fartygens placering i Sandviken

Vi har publicerat en karta som visar fartygens placering.

18.7.2013