TSR Helsinki 2013 on nyt ohi. Sail Training Internationalin järjestämä The Tall Ships Races 2013 kuitenkin jatkuu vielä tapahtumilla Riikassa ja Puolan Szczecinissä.

Tämän mittakaavan merihenkistä tapahtumaa tuskin hetkeen tullaan näkemään, mutta pienempiä on tarjolla paljonkin. Heti elokuussa Suomenlinnassa on puisten veneiden Helsinki Classic Yacht Week, joka huipentuu Pohjoismaiden suurimpaan puupurjeveneiden kilpailuun Viaporin Tuoppiin. Tämä Suomenlinnan Pursiseuran tapahtuma järjestetään nyt 29. kertaa, ja on avoin kaikelle kansalle.

Suuret suomalaiset purjelaivat kokoontuvat 11.10. heti Silakkamarkkinoiden jälkeen Helsinkiin. Lauantaina kisataan Tervasaaren Tynnyri -kilpailussa, ja sunnuntaina aluksiin on mahdollista tutustua Purjelaivapäivässä. The Tall Ships Races 2013 -kilpapurjehdukseen osallistuneista aluksista mukana ovat todennäköisesti Albanus, Astrid, Ihana ja Valborg.

Tiesithän, että Helsingin purjelaivasatamassa Kruununhaassa sijaitsevalla Halkolaiturilla purjelaivoja on nähtävissä ympäri vuoden?

Näiden merihenkisten vinkkien lisäksi muistutamme, että Helsingin kaupungin tapahtumayksikkö tuottaa myös paljon muita tapahtumia Helsinkiin! Parhaiten saat tiedon tulevista tapahtumista Facebook -sivujen kautta. Otamme mieluusti vastaan kansan toiveita ja ajatuksia tulevien tapahtumien järjestämiseksi. Palautetta voit antaa vaikkapa tällä palautelomakkeella.