Helsingin kaupunki kiittää kävijöitä The Tall Ships Races - tapahtuman lämpimästä vastaanotosta. Ihmisten ilo ja innostus loivat hienon tunnelman kaupunkiin.

Huolimatta laajamittaisista järjestelyistä tapahtuma-alueen asukkaiden ja kaikkien toimijoiden myötämielisyys ja kärsivällisyys mahdollistivat onnistuneen tapahtuman.  Alue pysyi siistinä ja järjestyshäiriöitä ei ollut isosta kävijämäärästä huolimatta.

Alusten kapteenit, miehistöt ja nuorisopurjehdusoppilaat kiittivät hyvästä tunnelmasta sekä satama-alueen järjestelyistä ja palveluista.

Myös Sail Training International haluaa välittää kiitoksensa nuorten purjehtijoiden hyvästä huolenpidosta ja vieraanvaraisuudesta kaikille.

Merivoimien, vapaaehtoisten sekä lukuisten yhteistyökumppaneiden iso panostus ja hyvä yhteistyö mahdollistivat tapahtuman toteutumisen.

Helsingin kaupungin tapahtumayksikkö on kiitollinen kaikista kommenteistasi koskien The Tall Ships Races Helsinki 2013 -tapahtumaa. Meitä kiinnostaa myös kuulla millaisia tapahtumia toivoisit Helsingissä järjestettävän. Jokainen vinkki ja mielipide on meille arvokas.